vellutier-Alpine_Vin_Brulé-wax-melt-www-sfeerscent-nl-www-parfumvoorjehuis-nl.jpg
Vellutier Alpine Vin Brulé Wooden Box Wax Melt
0 Review | Add review
Vellutier Alpine Vin Brulé Wooden Box Wax Melt : aroma van kruidnagel, kaneel, gebakken appel, sinaasappel en marsepein, overgoten met smakelijke glühwein van kersen, uw zintuigen ontspannen.

Product number

V64040

Shipping within 3 days

EAN

05907489031219

€ 7,95 *
€ 6,36 *
Price per stuk

Stock : 5

Quantity: 
Order
 

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Vellutier Alpine Vin Brulé Wooden Box Wax Melt 


Geurgroep: Kruidig
Kleur: donker rood
Branduren: 20

Alpine Vin Brulé van Vellutier
Aroma van kruidnagel, kaneel, gebakken appel, sinaasappel en marsepein, overgoten met smakelijke glühwein van kersen, uw zintuigen ontspannen.


✔  Luxe uitstraling
✔  Gemaakt van milieuvriendelijke & duurzame ingrediënten
✔  Was gemaakt van koolzaadolie Lont van Egyptisch katoen
✔  Massief elzenhouten deksel
✔  Rijke geurennoten met zorg samengesteld

De kaarsen en wax melts van Vellutier zijn gemaakt van koolzaadwas. Dit is het Europese alternatief voor sojawas. Het heeft dezelfde goede eigenschappen maar is milieu vriendelijker omdat de koolzaadwas een minder lange weg moet afleggen waardoor de transportkosten lager zijn. Koolzaadwas is GMO vrij en vegan. Koolzaadwas heeft een laag smeltpunt van 46 graden en is daarom zeer geschikt voor geurkaarsen en wax melts. De was geeft een mooi glad oppervlak. De was is niet op dieren getest.

Optimaal genieten van je Vellutier:
  1. Trim je lont(en) tot maximaal 5 millimeter.
  2. Zorg er voor dat de oppervlakte van de kaars helemaal vloeibaar is voordat je de kaars dooft.
  3. Voor een optimale geurbeleving brand je de kaars nooit langer dan 3-4 uur.
  4. Plaats de deksel pas terug wanneer de kaars gestold is.

Order by:

Add review

No reviews found.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.